Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Renovering & Inredning: Ölkällare ~ Matkällare ~ Vinställ ~ Dräneringsrör ~ Tegelrör

Före och under tiden..
Har ni följt oss på Egenlya länge så vet ni säkert att en av oss som bloggar här bor i ett renoveringsobjekt och nu äntligen har sambons ölkällare (matkällare) blivit klar. Ovan ser ni hur vacker den var från början. Med kylskåpsdörrar på väggarna och "fin" träfaner på väggarna och självklart en "härlig" korkplastmatta på golvet.  Träfaneren täckte den fina fuktskadade väggen. Men nu är huset dränerat och allt är frid och fröjd och med lite vit specialfärg (måste vara en färg som andas) och överblivet golv som blev över när mina föräldrar la golv i köket så blev det en enorm skillnad.

Det tog sin lilla tid att få i ordning allt men nu är ännu ett rum klart som vi kan checka av på vår enorma renoveringslista ;)

Efter-resultatet :)
Glasen kommer inte att bli kvar i ölkällaren utan står endast där tills vår lilla bar är renoverad och upprustad :). Sen kommer det att hamna ölflaskor även där.

Hornbach hade vinställ som säljs i "6-pack" det vill säga 6 st hålrum, dessa kostade 99.-/ st när vi köpte dessa.

Vi kollade även på tegelrör på K-Rauta de sålde runda 1-pack för 59.-/st

Men då vi ändå skulle mura fast dem och fixa kanterna så gjorde de inte så mycket att de var 6-pack och rektangulära. De på K-rauta var bättre kvalité medan de på Hornbach var spruckna alla vi köpte men vi fick ner priset på de ytterligare så det gjorde inte oss så mycket.

Så ett tips är att jämföra byggvaruhus då priser kan variera något enormt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar