Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Tips: Bästa knepet för att bli av med hicka! - Husmorstips

Igår när vi skulle dra igång en söndagsrulle fick jag jobbigt nog hicka. Det är inte jätteofta hickan brukar dyka upp, men när den väl gör det så låter den inte lika vackert som min andra blogghälfts.
Hennes låter som söta pip (tänk dig en liten mus) medan min hicka låter som en kombination av att spy eller en grävskopa som drar sin skopa på asfalt...!

Nog om själva hickljuden. De flesta har nog hört om knepet att dricka vatten upp-och-ner, men eftersom det är onödigt krångligt så börjar jag alltid med att dricka vatten som vanligt...och även att hålla andan så länge det går. Men igår gick det verkligen inte. Hickan ville inte släppa.

Min räddning blev lingonsylt!
Efter lite googling hittade jag tipset om lingonsylt och det tog faktiskt bort hickan helt!
En liten matsked räckte.


Har du testat lingonsylt för hickan någon gång? 
Eller har du några andra knep?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar