Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Påsk-Special: Gör ditt egna fågelbo med björkris, murgröna, påskliljor, ägg och fjädrar, återbruk DIYVill ni liksom jag ta in naturen nu till påsken? Jag vart så himla pysselsugen så jag köpte lite påskliljor resten hade jag hemma. Så lite återbruk är det allt.
Jag gick ut och hämtade lite björkris som hade ramlat ner på backen och använde lite ståltråd för att göra ett fågelbo som grund.

Du behöver:
♠ Skål av något slag
♠ Ståltråd
♠ Björkris
♠ Mossa
♠ Påskliljor
♠ Murgröna
♠ Ägg
♠ Fjädrar
Gör så här:

♠ Börja med att hitta en bra skål att ha dekorationen i. Den jag använde köpte mamma för många år sedan på loppis.

♠ Börja med att binda en mindre krans av björkris. Jag snurrade ståltråd på fyra delar av kransen som fick agera stomme. Sedan byggde jag på kransen uppåt och på brädden. Använd mer ståltråd där du är klar om så behövs

♠ Sätt i valfri blomma, jag valde påskliljor då det trotts allt är påsk snart. Tog även murgröna som jag hade hemma och fyllde på med lite extra jord.

♠ På med mossa och lite små söta ägg och fjädrar.

♠  Sen har du ett alldeles eget litet fågelbo lagom till påsk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar