Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Quick-fix: Kök


Har du tröttnat på ditt kök?
Fundera först på i vilken omfattning du vill göra renoveringen i köket och vad budgeten räcker till. Oftast är det de lilla som gör helheten.

Prova då att göra en liten billig quick-fix genom att snygga till kaklet med kakeldekor och byt handtagen på skåpluckorna. Jag lovar dig att det kommer se ut som ett helt nytt kök efteråt.

Kanske köpa en snygg matta att lägga under köksbordet, en matchande duk till bordet och några snygga gardiner och kökshanddukar.

Lite fina blommor på bordet och i fönstren gör också en mycket mer hemtrevlig känsla i köket.

Har du Mikro, kaffekokare och vattenkokare framme för jämnan så rekommenderar jag att försöka gömma de i något skåp för att slippa sladdar och eländen samt få ber arbetsyta.

På bilden ovan så hamnade mikron i det stora skåpet längst ned innan skafferiet. där fick den plats perfekt och en skarvsladd gjorde så att den enkelt gick att sätta i eluttaget när den skulle användas.

Quick-fix:
[  ] Kakeldekor
[  ] Tapetsera/måla
[  ] Pärlspont på nederdelen av väggen för en mer hemtrevlig känsla.
[  ] Nya handtag
[  ] Nya gardiner
[  ] Ny matta
[  ] Ny duk
[  ] Göm elektronik i skåpen
[  ] Fina blommor/krukor i fönstret
[  ] Något fint att ha på väggen

Tips: 
Om du ska byta handtag och knoppar så sälj de gamla på tex Tradera går oftast att få in en peng på dom där. Samma sak men annat som inte används. Sälj det istället för att slänga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar