Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Har din dator kraschat?


Har din dators hårddisk kraschat och du är i desperat behov att få tillbaka bilder och dokument?

Jag trodde att jag hade sparat ner alla mina bilder och dokument på en extern hårddisk som vi har. Men när min dator väl kraschade så visade det sig att jag inte alls varit så smart. Allt var borta!!! Jag som fotar otroligt mycket trodde att jag skulle gå sönder. Alla mina älskade bilder var BORTA!

Men sen fick jag ett tips från en kollega att gå in på Piriform.com och gå till Download - Recuva
Lite svårt när datorn inte vill starta men sambon som har en del koll vad det gäller datorer ominstallerade Windows på min andra hårddisk som jag hade i datorn.

Jag chansade hur som helst och gjorde som jag blev tillsagd, vad spelade det för roll om allt ändå var borta? Började köra Recuva utan någon som helst förhoppning att jag skulle få tillbaka mina älskade foton.

Den står och matar i säkert ett dygn och döm av min förvåning den hittade större delen av alla mina bilder. Photoshop-filer hade den dock svårt att hitta igen men jag fick iaf tillbaka större delen av det som verkligen spelade någon roll.

Nu hoppas jag att ni aldrig ska behöva använda denna Piriform - Recuva, för att återfå era filer. Så se till att ni är säkra på att ni har backup på allt ni har på er dator!!!

Men om olyckan ändå skulle vara framme så se till att ni sparar ner denna länk. Då den kan betyda massor för er i framtiden.

Tips: På Piriform.com kan ni även ladda ner CCcleaner som enkelt rensar datorn på en massa strunt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar