Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Jul-Special: Recension Alkoholfri glögg Blossa vinteräpple Per Morberg svartvinbärsglögg Ernst Kirchsteiger Jul


Som jag nämnde igår så är jag gravid och det är alkoholfri glögg som gäller. På glöggfesten vi hade så provades Per Morbergs Svartvinbärsglögg (finns att köpa på tex Ica), Blossas Vinteräpple och Ernst Kirchsteigers alkoholfria glögg (osäker om den finns att få tag på längre). Vi hade en flaska kvar från förra året med Ernst så det var den som blivit så omtalad då flaskan exploderat vid flera tillfällen och nu blivit återkallad.

Jag skulle dock inte säga att Ernst's glögg var något att hurra för. Smakade mest blaskig saft med på tok för mycket vatten i.

Blossas Vinter äpple är en av de godare ljusa varianten av glögg. Dock lite väl söt om jag får säga det själv. Så gärna mindre socker och mer smak av äpple så hade denna fått full pott.

Sen har vi sist men inte minst Per Morbergs svartvinbärsglögg. Denna överraskade något enormt. En otroligt god glögg och den kan jag absolut rekommendera. Väldigt god och smakrik trots att den är alkoholfri.

Vi har tidigare år provat glögg så som Saturnus Hallonlakritsskalleglögg och Delicatoboll de vill jag absolut inte rekommendera då de smakar vidrigt. De känns som om det är 95% socker och resten smaktillsatser.

Vilken alkoholfri glögg tycker ni är den bästa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar