Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Halloween-special: Enklaste, snyggaste, och billigaste badrumsdekorationen


Jag hade en fin vit tvålpump i plast som jag valde att ta bort texten på (klistermärke) sen tog jag en markeringspenna och målade ett litet skeletthuvud på den för att få lite mer Halloweenkänsla i badrummet. Gick snabbt och enkelt att göra och kostade inget mer än lite färg i min penna och tid.


Hade även vinylplast liggandes sedan jag fräschade upp mitt vardagsrumsbord. Hittade fladdermusstenciler på Google och använde en som var fri att användas. 

♠ Måla av de stenciler du gillar på ett vitt A4. 
♠ Klipp ut fladdermössen. 
♠ Använd stencilerna som du klippt ut och rita runt kanterna på baksidan av vinylplasten. 
♠ Klipp ut fladdermössen från plasten och så är de redo att sättas upp. 

Nu ser det ut såhär :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar