Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Renovering av ett litet bord


Detta vita lilla bord hittade jag i vårt gamla grovsoprum till vår fd. lägenhet. Ja jag erkänner jag är nog en liten containerråtta ;)
Det var fult och hade fläckar på ovansidan. Det fick bo på vår vind några år och nu har jag äntligen tagit mig tiden att skrapa av all färg med värmepistolen. Det visade sig att det var ett väldigt fint litet bord under all den fula och missfärgade färgen. Dock fick den bli målad i svart då rent trä inte riktigt passar hemma hos oss.

Ett tips är att göra om era möbler så det passar hemma hos er istället för att slängs dem :)

Funderar även på att fixa någon snygg schablon att måla på bordet. Men det får vänta tills jag hittar något som skulle passa.

3 kommentarer:

 1. Fint det blev. Vad använde du för färg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Använde Montana Black ;)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera