Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Fläcksuddare

Har läst mycket om den så kallade fläcksuddaren på diverse städgrupper på Facebook. Jag tänkte att jag skulle göra ett försök. Ni som följt oss från start vet nog att en av oss bor i ett renoveringsobjekt till hus och vår diskho är och förblir aldrig vacker.


Men jag tänkte att jag provar fläcksuddaren kanske kan den få bort lite. Och jag måste säga jag är mäkta imponerad av denna lilla svamp. Hela köket ska renoveras men det lär dröja ett tag till. Men måste säga att det blev en klar förbättring efter en massa skrubbande med svampen. Den mörkare fläcken på bild två (ovan) är även svart hårfärg och tycker att den blev betydligt mindre synlig efter fläcksuddaren. Jag har försök att rengöra diskhon med diverse medel men utan speciellt bra resultat. Så fläcksuddaren vinner denna tävling :).


Bilden nedan är svart hårfärg som hamnat på vår plastmatta. Den stora bilden är på fläcken före och se andra två är på två olika fläckar men som blev lite ljusare efter. Har provat att gnugga bort med diverse rengöringsmedel innan, utan resultat. Så fläcksuddaren hjälpte mig lite även här. Den fick inte bort allt men de blev betydligt ljusare iaf.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar