Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Ta hand om dig själv

 
Vi glömmer ofta bort att skämma bort oss själva och rusar igenom dagarna. Här kommer lite snabba enkla tips på hur du kan lyxa till det i vardagen/helgen eller när du vill!

Fyll en kanna med vatten och lägg i gurkskivor. Förvara i kylen. Vattnet blir gott, känns lyxigt och du får en SPA-feeling på det hela.

När du ändå är i köket så passa på att röra ihop en snabb enkel ansiktsmask med endast två ingredienser, honung och kanel.  Läs beskrivningen längst ner i inlägget.Tänd levande ljus i badrummet. Tappa upp vattnet i badkaret och ha samtidigt i ½ msk kokosolja. Mängd efter tycke, var försiktig, det behövs väldigt lite. Njut och var förberedd på babylen hy! :)

Efter badet lägger du på ansiktsmasken som du förberett. Låt sitta 10-15min. Skölj av. Avsluta med att smörja in ansikte och händer med kokosolja.

OBS! VAR FÖRSIKTIG OM DU HAR KÄNSLIG HY ELLER ÄR ALLERGISK! Testa kokosolja, samt honung/kanel på en liten yta först!

Recept:
Fuktgivande ansiktsmask med peeling
1½ msk honung
½ tsk kanel

Blanda honung och kanel. Använd gärna masken direkt efter dusch eller bad då porerna är öppna. Annars kan du skölja ansiktet innan med lite varmt vatten. Applicera röran, undvik läppar och ögon.
Låt verka i 10-15min, skölj av.

Avsluta gärna med att smörja in ansiktet med lite kokosolja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar