Följ oss gärna på vår Facebook-sida

En ledsen grills förvandling


Förra sommaren var vår första sommar i vårt första hus. Som jag nämnt tidigare är det ett renoveringsobjekt utan dess like. Min pappa hittade en stor gammal gasolgrill på en loppis för en 500-lapp. Den hade verkligen sätt sina bästa dagar. Men efter lite kärlek och inoljning så såg den mycket fräschare ut.

Självklart drömmer man om en grill likt Fredde's i Solsidan, men denna får duga tills man blir miljonär. Man ska satsa mot stjärnorna så kommer man till trädtopparna. ;)

Köpte billig ädelträolja på Clas Ohlson och avverkade några timmar av mitt liv på att göra denna lite vackrare. Tyvärr glömde jag att ta kort på den när gallret och allt var rengjort också, men det får bli nya bilder till sommaren. Har även tänkt att prova Coca-Cola på brännarna för att se om rosten där går att få bort något, mer om det kommer upp senare när man kan vara ute i trädgården och fixa utan att förfrysa kroppsdelar.

Där det blir för mycket olja är det bara att torka av efter att det fått stå och suga i sig ett bra tag. Vår grill var i otroligt dåligt skick och jag antar att den inte blivit inoljad på väldigt länge så törstig var den.

Ett tips är att alltid se till att olja in sina möbler och liknande som är i trä. Livslängden kommer garanterat förlängas om ni tar hand om era möbler! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar