Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Nu slår vi ett slag för m-koppen!


Känsliga män kan hoppa direkt till nästa inlägg ;).

Detta är ett inlägg till er tjejer/kvinnor som fortfarande kör old school bindor och tamponger ni har inte tänkt på att det börjar bli lite gammalt nu?

Är det inte ett rent helvete? bökigt och jävigt med alla dessa tamponger och bindor? att alltid behöva släpa med sig sådant i väskan, byta i tid och otid, behöva oroa sig att "oj jävlar nu kommer det gå igenom brallorna, HELVETE!". Och tänk på hur mycket pengar det kostar varje månad.

Vill ni slippa allt detta kan vi verkligen rekommendera denna m-kopp. Det är bökigt i början men sen är den otroligt smidig och du behöver aldrig oroa dig för att du ska blöda igenom. Man kan träna, bada och göra det mesta utan att behöva oroa dig vilket är extremt skönt. Du behöver tömma den ungefär var 12e timme. Självklart oftare om du blöder mycket men man får prova sig fram lite i början. Hur smidigt låter inte detta? slippa slänga äckliga blodiga bindor och tamponger i papperskorgen. Och ni som slänger de i toaletten borde skämmas! De ska inte hamna i toaletten där hör endast toalettpapper och kroppsliga avkommor hemma.

Denna finns att köpa här: M-koppen

Det är många som köpt liknande med en lång pigg istället för den runda lilla pluppen på toppen men nackdelen med den koppen är att deras lilla pigg inte är speciellt skön, vilket jag hört från personer som använt den. Medan den som finns att köpa på länken ovan inte irriterar alls.


Här har ni en investering ca 10 år framöver för endast 219.-. Räkna ut vad bindor och tamponger skulle kosta på 10 år om ni vågar.. Antagligen en bra bit över 219.-

Här kan ni läsa mer om menskoppen.


Så om du vill tänker på miljön och ekonomin så gör en av dina bästa investeringar redan idag och köp en m-kopp!

Känner du "Varför har jag aldrig hört talas om denna innan detta inlägg?"
Jag tror att det främst beror på att Apotek och affärer som säljer mensskydd inte skulle tjäna pengar på detta i längden. När du väl äger din m-kopp så lär du inte behöva köpa en ny på en väldans massa år och hur mycket pengar hade inte mensskyddsindustrin och affärerna förlorat på det? Skulle gissa på att det väldigt snabbt är uppe i miljonbelopp.

Det är en faktor. Sen tror jag att det inte är så många tjejer som snackar om sin mens. Den finns där och är sjukt irriterande, men det är inget vi direkt pratar om. Så Nu slår vi ett slag för djungeltelegrafen och hoppas på att många snappar upp detta med denna finurliga uppfinning och ni slipper springa till affären och betala extremt dyra pengar för mensskydd i framtiden ;)

2 kommentarer:

  1. Kan tipsa om att Apoteket AB sedan några månader har menskopp i sitt sortiment.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt att höra. Tack för informationen :)

      Radera