Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Baconinlindad kycklingfilé med ädelostBaconinlindad kycklingfilé med ädelost
Recept för 4 personer

4 st kycklingfiléer
2 paket bacon
75g ädelost


Tillagning:
Stek kycklingfiléerna tills de är genomstekta. Skär snitt i varje filé och stoppa in tjocka skivor med ädelost. Linda sedan in filéerna med fyra skivor bacon på vardera och lägg tillbaka i stekpannan tills baconet är lagom stekt.

Supergott och jätte enkelt var det :)

2 kommentarer:

 1. Kul att du vill hänga med på rivstarten, jag har också vägdag på måndagar så jag tror jag ska ändra uppdateringsdagen från söndag till måndag :-), jag uppdaterar listan med ditt namn. Välkommen i gänget. All information om Rivstarten och den senast uppdaterade deltagarlistan hittar du här: http://corneliatoneri.blogspot.com/p/rivstart-2011.html.
  Kram och pepp

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om Rockzone, jag har gett det pris för dotterns LDD på Tradera som de tar på RZ så då har jag inte gett nåt överpris iaf! PUH!=)) Jag har sett att en del på Tradera är jättedyra men de har inte varit aktuella, känns lite överkurs att ge 1000 spänn för en docka...=/

  Det här receptet ska jag göra snaaaart! Älskar ädelost...å bacon...å kyckling..haha!

  Gott Nytt År på dig om vi inte hörs innan!

  Kram!

  SvaraRadera