Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Ska du riva pepparrot?

(Nej, bilden har inte hamnat fel...)

Ska du riva pepparrot, men upptäckte att den var alltför stark så att det knappt går att se för alla tårar? Det har jag gjort...
Men jag hittade en lösning! Detta var runt juletid då jag skulle knåpa ihop en god pepparrotssill till självaste julafton (recept finns här). Jag sprang upp till vinden och letade upp mitt cyklop som låg undanplockat efter sommaren. För jag höll på att bli tokig!

Och det fungerar faktiskt! Eftersom pepparroten kan vara så stark gör cyklopet ett ypperligt jobb då det även täpper för näsan. Så använd cyklop! Det funkar säkert när du hackar lök också om du skulle lida enormt av det...med risk för att se ut som en knasboll! ;)

Obs, snorkel behövs ej! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar