Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Pall: Från gammal till ny


Hittade två väldigt tråkiga och slitna pallar som nästan hade gjort sitt på en loppis. Detta är en av de som fick ett nytt liv med en väldans massa jobb med att få bort all resterande lack som fanns kvar. Med värmepistolen och skrapan i högsta hugg var det bara att börja. När det var klart var det bara att slipa, spackla, slipa och till sist måla.

Köpte en möbelfärg och provade att måla på och det visade sig att lacken från tidigare måste blödigt igenom. Hur detta är möjligt har jag ingen aning om då jag fick bort all lack, trodde jag.. men den blev alldeles gul och ful på vissa ställen när den hade torkat. Så då bestämde jag mig för att spraymåla skiten matt vit istället och det fungerade perfekt inget gult och fult som gått igenom den färgen.

Bra med gamla stabila pallar då de flesta man kan köpa nya nu för tiden inte ens är tillverkade så att man kan stå på dem ;P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar