Följ oss gärna på vår Facebook-sida

En riktigt bra pälsborste


För några år sedan köpte jag denna fantastiska hårborste till mina små katter. Jag höll på att ramla baklänges när jag såg prislappen då vanliga hårborstar till djuren brukar ligga på runt 50.-
Denna ligger på 350.- och uppåt.

Men kassörskan lovordade denna och jag var fortfarande skeptisk då de trots allt vill sälja. Men den var helt fantastisk. Den tar bort allt underhår ditt djur går och bär på i onödan. När jag borstar min långhåriga lilla katt så kan jag nästan tillverka en kudde av allt som lossnar. Så har du problem med päls överallt så prova att köpa en liknande till dina djur. Den är dyr men jag lovar dig att du inte kommer att ångra dig. Det finns även billigare kopior men de har jag inte provat så kan inte säga så mycket om dem.

Har du någon bra hårborste till dina djur som du vill berätta om får du gärna skriva en kommentar nedan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar