Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Välkommen in

 

Välkommen till EgenLya
Jag som precis har startat denna blogg har länge drömt om att skapa en sida där jag kan dela med mig av sådant som kan vara nyttigt/bra att veta när man ska flytta, inredningstips, saker som jag själv hade haft nytta av när jag flyttade hemifrån för första gången. Jag och min sambo flyttade in i ett hus från 30-talet förra året och hela huset är i stort sätt i renoveringsbehov så jag kommer att dela med av en hel del grejer som vi får lära oss på vägen till ett renoverat hus.

Det kommer också att komma inlägg om hur man ska tänka med ekonomin, inredningstips, DIY städtips och mycket, mycket mer.

Så är det något ni funderar över när det gäller egen bostad så skriv gärna en kommentar så ska jag se vad jag kan göra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar