Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Recept - Lax i tomat och chili sås


Lax i tomat och chili sås
Recept för 4-8 personer

8 st Laxfiléer
500g krossade tomater
2dl grädde
2 msk koncentrerad grönsaksfond
1 gul lök

1 färsk chili
Lite gröna oliver och vitlöksklyftor
Kryddade lite med lemondill.

Dela laxfiléerna på mitten och stek i stekpannan med en klicka smör. Lägg dom vid sidan om när de är klara. Hacka löken och chilin och häll i stekpannan tillsammans med de övriga ingredienserna och blanda om. Ha sedan i laxen i såsen och låt puttra några minuter.

Starkt men supergott blev det.

1 kommentar:

  1. SV: Nja, jag tycker ju att jag ser mycket bättre ut nu helt klart, men jag ser inte mig som snygg... men det är många som säger det, men jag är ju inte nöjd än.. hoppas det kommer:) kram kram!

    SvaraRadera