Följ oss gärna på vår Facebook-sida

Recept - LCHF Kokosbollar

Hade en massa kokos i skåpet som jag inte visste vad jag skulle göra med. Så hittade jag ett respet på kokosbollar på LCHFlife och tänkte testa det dock vad det inte riktigt någon höjdare men jag lägger upp receptet här iaf någon som gillar kokos gillar säkert detta också. Vi fick lite äckelkänslor tillbaka till kokospannkakorna vi gjorde för länge sedan. Men om ni gillar kokospannkakor gillar ni säkert dessa också :)

LCHF Kokosbollar

200 g rumsvarmt smör
200 g kokosflingor
2 msk kakao
4 msk bryggt, svalnat kaffe


Brygg kaffet och låt det svalna. Blanda alla ingredienserna med händerna och sedan formar du små bollar av dom och sen in i kylen för att stelna lite :)

6 kommentarer:

 1. Aaahh ja. Jag gillade ju kokospannkakorna så jag kommer absolut att testa dessa. :D

  SvaraRadera
 2. hehe då kommer du säkert att älska dom här :)

  SvaraRadera
 3. du får säga vad du tycker sen :)

  SvaraRadera
 4. Du får ursäkta men det här smakade bäver.....usch ursäkta igen men det mest vedervärdiga jag nån gång ätit i kakväg. Sorry men jag rekommenderar inte detta.
  Åsa Wihlborg Drougge

  SvaraRadera
 5. Anonym som jag skriver i inlägget tycker inte heller att de var speciellt goda ;P

  SvaraRadera